bio

Nu ska jag snart åka in till stan för ett möte och senare ikväll blir det bio. Den nya Transformers blir det och hoppas verkigen den är lika bra som de andra som jag själv tycker är grymt bra!


härliga sommar

Har även varit en lång dag för min del men har dock inte jobbat så ska väl inte klaga! Blev istället ännu en lång dag på stranden med sol, bad och lite mysig picknik. Blev en härlig dag med underbart sällskap!
Försöker verkligen passa på att njuta fullt ut av värmen och det härliga vädret nu när jag är ledig!
 
Kom precis hem och imorgon står bla ett möte och bio på schemat, så ska nog somna till en film nu. Kika in mer imorgon, blir förhoppningsvis mer uppdatering då! puss Frida




långa dagar

Förlåt för sjukt dålig uppdatering! Jag har jobbat ihjäl mig känns det som. Igår jobbade jag i 12 timmar, idag i 10 timmar och imorgon blir det 10 timmar igen. Det är tur att jag trivs så sjukt bra på mina jobb då, annars hade det nog aldrig gått.





Bea

en dag vid havet


soool

Varit och solat med Erika hela dagen i Gunnarsö, helt underbart väder! Nu ska vi dra in till stan igen för lite grillning i parken med några härliga personer!
Bilder kommer ikväll när jag kommer hem igen, så kika in då! / Frida

birthday


Denna outfit fick det bli igår vid födelsedagsfirandet för brorsan.
Stoppade in midsommarklänningen från Cubus i jeansshorts från Carlings.
En liten detalj fick bli en liten klocka jag hittade hemma i nån gammal låda,
enkelt men ändå snyggt enligt min smak!

Nu drar jag till stranden, solen skiner för fullt ute! Härligt!


Nytt

Kom hem från jobbet för inte så länge sen, jobbat 10.00-18.00 på telia idag. Jag älskar det jobbet faktiskt, det är jättekul att lära sig allt! Tänkte visa er några ringar jag skickade efter för ett tag sen som kom hem förra veckan. De kommer ifrån creativity.blogg.se och jag älskar alla hennes smycken. De var rätt så billiga också om man jämför med andra sidor, ca. 70:-/styck.








Bea


vid poolen

Idag fyller min käre bror hela 14 år så han och jag tog bilen ut till farmor och farfar för att bada och sola lite vid deras pool under dagen. Sjukt härligt väder har det varit idag så har fått ganska mycket färg nu!
Strax kommer det några gäster hit för lite firande, måste fixa mig innan alla kommer nu! puss Frida


greenmetallic

Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen från min sida nu under midsommarhelgen, men har inte haft någon tillgång till internet och har haft fullt upp med att bara ha kul med mina vänner!

Som bea sa var vi vid en stuga ett härligt gäng och hade det jättemysigt och sjukt kul! Jag kom hem därifrån tidigt imorse för att åka till Linköping och titta på en bil. Det visade sig vara en som föll mig i smaken så nu är jag några kronor fattigare men min första alldeles egna bil rikare.
Känns så härligt med egen bil! /Frida


Blev en liten Polo med en random färg haha, grön metallic.
Men jag gillar den faktiskt!


beautiful song

Har inte allt för mycket för mig just nu, kom hem från min fina pärla för ett tag sen. Slänger in en fin låt som jag gillar skarpt! Pusss bea





Midsommarafton

Det var en lugn och härlig midsommar för min del! Vi var i en stuga med våra vänner, det blev grillning och massa lekar. Kom en räv och hälsade på också!




















Bea

Just nu

Hemkommen från jobbet för ett tag sedan. Har inte gjort allt för mycket ikväll, mest glott på tvn. I morgon är det som sagt midsommar, hoppas på en rolig dag med mina vänner! Ni får se min outfit i morgon. Köpte även skor
idag på Dinsko. Sitter sjukt snyggt på tycker jag.





midsommartider

Imorgon hoppas vi alla på ett toppenväder då vi ska fira midsommar ute vid en stuga med ett härligt gäng. Känns som det kommer bli en minnesvärd midsommar!
Har fixat inför morgondagen hela dagen och har nästan allt klart nu. Drar iväg mot stugan imorgon och stannar troligtvis där tills på söndag, härligt! Önskar er alla en glad midsommar! / Frida



På bilderna ser ni mitt midsommarfynd från Göteborg,
klänningen kommer från Vero Moda.


härliga dagar


Lite fler bilder från Göteborg och även inne på Liseberg.
Underbar resa, vill redan tillbaka!
Frida


jobb

Snart drar jag iväg till jobbet! Länkar en låt som jag tycker är riktigt bra just nu.


http://www.youtube.com/watch?v=8jc8BPolPMw






/Bea

athome

Nu är vi hemkomna från Göteborg och en härlig resa! Har haft två riktigt goa dagar med massa shopping och även en sväng inne på Liseberg med underbart sällskap!

Blev en lång bit att köra så är väldigt trött nu, lägger därför bara upp dessa bilder från i tisdags nu och några fler imorgon.
Var ganska kallt i tisdags inne i stan så fick ta på mig hoodtröjan under jeansjackan! Bar också min långklänning från Cubus tillsammans med jeansjacka från Cheap Monday och vita Converse till. Tygpåse från Monki. 
På Liseberg blev det mycket bättre väder och några härliga åkturer, kommer lite fler bilder från det imorgon. 
Nu ska jag sova, så kolla in igen imorgon! Eller om några timmar.. / Frida




iphone

Sorry för sjukt dålig uppdatering från min sida! Har haft fullt upp med jobb. Igår var det mellan 12.00 till 22.00 och idag 12.00 till 18.00. Imorgon väntas sjukt gooo lön också så tummarna upp här! För övrigt; JAG HAR KÖPT DEN NYA VITA IPHONEN! wiiihuuu! Sjukt glad tjej som sitter med sin mobil 24/7 nu ;)








/ Bea

GBG

Blev en heldag med bara massa shopping idag här i Göteborg, sjukt kul men väldigt tröttsamt! Så nu sitter vi på hotellrummet och har precis ätit lite och ska nu bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon bär det av mot Liseberg!


mot göteborg imorgon


Tidigt imorgon drar jag iväg mot Göteborg för två härliga dagar där! Ska bli skönt att komma iväg lite!
Idag när vädret inte var allt för kul passade jag på att använda mina nya tygkängor från DinSko. Till dem tog jag ett par ljusa jeansshorts och min nya svarta LEE-jeansshorta, riktigt skönt!


jobb på telia

Är hemma från jobbet nu. Idag jobbade jag i Teliabutiken från 10.00-18.00. Det var jättekul men det är sjukt svårt, förstår inte hur jag ska lyckas lära mig allt. Nu tänkte jag ta en tupplur, är helt slut. Inte van vid att jobba så länge, men snart kommer jag in i det så!




jag i mina arbetskläder!

just nu..



..drar jag mig snart in mot staden, måste ta ett kort som jag kan skicka in till trafikverket så att jag kan slippa den där lappen och istället få hem mitt lilla rosa körkort! Vill ha det nuu!
Sitter för stunden framför datorn och planerar lite inför morgondagens trip, kommer bli sjukt härligt att bara dra iväg.. Mer om det senare, måste fixa mig osv nu!  / Frida

barnkalaset

Nu är barnkalaset över! Jag fick vara lite lekledare åt dem, åååå små barn kan vara så härligt roliga ibland!Jag gömde godis i vår trädgård och de sprang runt och letade för fullt tillsammans. Ikväll ska vi grilla hemma med familjen och lite släkt. Vi ska fira min lillebror och mig lite smått.

Slänger in en bild på min outfit för dagen och lite bilder på barnkalaset.



(Shorts-vila, linne-monki, bandeau-gina tricot, kofta-lagerhaus, klocka-asos)


Födelsedagsbarnet!






skorskorskor

Har blivit två snabba impulsköp skor denna vecka för min del (Frida), och är väldigt nöjd med mina köp!

"Oxblodsröda" Converse - fick jag syn på inne i en affär i kalmar och kände att jag MÅSTE ha dem, så grymt snygga! (färgen syns dock inte så bra på bilden, men dem är alltså "oxblodsröda")

Svarta tygkängor - fyndade jag inne på DinSko som började sin skorea härom dagen då Rebecka och jag sprang in där lite fort, väldigt snygga och sköna kängor!


Fin kväll med fina vänner

Det var en fullspäckad dag igår. Jobbade från 9.30-17.00 sen åkte jag direkt till mina fina vänner som hade en present till mig. Vänner är det bästa som finns! Nu blir det barnkalas för lillebror, kameran följer med!







middag

Nyss hemkommen från en mysig kväll med ett par fina tjejer, god mat och mycket skratt blev det innan vi alla åkte hem till sig! Kameran fick dock stanna hemma så inga bilder från kvällen.. så lägger istället upp en snabb bild på kvällens outfit.


Svart långklänning
från Cubus, halsband med bla grå metallfjäder från Glitter, armband från Turkiet tillsammans med turkost nagellack från H&M.

Bar även min sköna långklänning under dagen i Kalmar tillsammans med min nya korta jeansjacka från Cheap Monday, både snyggt och bekvämt!


smått & gott från gårdagen


Älskar mina nya lila Levis 534, snygga och sitter jätteskönt!
Kul att testa på och fynda på Tradera också,
min allra första budgivning där och shortsen blev mina.

Även en svart liten skinnväska med nitar på och en söt uggle-ring fyndade jag bland annat till mig idag inne på Ge-kå's i Ullared. Så kul att fynda! 

Nu drar jag mig en sväng mot Kalmar med brorsan!


Trött och sliten

Känner mig helt slut efter denna dag. Var ju som sagt på min systers student idag, åt en massa god mat och så vidare. Nu blir det att titta film och bara ta det lugnt, ska jobba på astrid lindgrens värld i morgon! (Har på mig!  vit tröja-carlings, rosaguldig klocka-asos)











avslutningsdag

Som Bea sa blev det en kul och sjukt lyckad kväll igår med massa härligt folk! Jag tog också bilder med min kamera, så här kommer lite fler bilder från vårt firande utav avslutningsdagen!

Varit iväg och handlat och shoppat hela dagen idag och kom precis hem, helt slut! 
Fick dessutom hem mina lila Levis jeansshorts som jag fyndat på tradera idag, väldigt nöjd att jag budade på dem! Lite bilder på dagens fynd kommer upp imorgon så kika in då!


  

Studenttider

Hade en sjukt bra kväll igår med mina härliga vänner! Nu sticker jag iväg på min systers student i Västervik. Bjuder på några bilder från gårkvällen! Hade inte kameran uppe så mycket så hoppas frida har lite bilder sen!




Ready to go!

Nu sitter jag färdig och har tagit på mig min nya militärgröna klänning från Carlings redo att snart träffa klassen för att fira att sommarlovet äntligen är här! Ska bli otroligt skönt och vi hoppas på en grym kväll!
Ha en bra kväll alla och säger ännu en gång; Grattis till min käre vän och bloggkompanjon Bea!!
Nu kör vi!


Here we go!

Hej!

Första inlägget börjar med min (Beas) födelsedag! Det kan inte bli bättre med födelsedag och skolavslutning samtidigt. Drar iväg för att umgås med klassen och hoppas på den sjukt rolig kväll! Här får ni lite halvbra bilder på min outfit för kvällen.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0