Skola

Blev ett besök i skolan idag med Lisa trots att vi är lediga haha.. Var tvungna att göra klart ett arbete i historia så har suttit i skolan ett par timmar nu men är äntligen klara!

Skulle egentligen gymmat med Bea idag men hon är ju som hon skrev sjuk så det får bli någon annan dag! Pepp som fan på att börja gymma verkligen, ska bli kul med något nytt!
Så får se vad dagen har att erbjuda nu istället! Puss Frida


Sjuk

Ååååh! Jag som aldrig är sjuk annars, det var säkert 5 år sedan!! Har bara haft lite småförkylningar annars. Så himla trist! Var i skolan igår och fick veta att vi har ett helt arbete att göra! Så nu måste jag plugga men har inte orken till det..

Det var sjukt kul att följa med på kundbesök igår i alla fall! Skulle lätt kunna jobba med något liknande! Träffar en massa människor och visar upp sitt företag. Efter åkte jag till mellis och hade myskväll med ben and jerrys. Puss Bea



late

Blev tyvärr inga tidigare inlägg idag.. Haft fullt upp med att träna, hjälpt till lite här hemma och fixat med massa julklappar fram tills nu!
Har kommit en bit på vägen nu men är inte riktigt klar med alla klappar än, gillar att vara ute i god tid med det som ni märker haha.. Tycker det är lika kul att ge bort som att få, så vill vara extra nöjd med det jag ska ge bort till mina nära och kära hihi.. Nu blir det sängen, ska upp hyfsat tidigt imorgon!
Gonatt alla fina, puss Frida




Träning

Sticker iväg och tränar i simhallen ett tag nu. Ska bli skönt!
Hörs ikväll läsare! / Frida


Godmorgon!(!!!!!!!)


Okej....

Blev visst ännu tidigare som vi skulle dra till Nyköping! Vi åker nuu!!! Haha jag klarar inte sånthär är helt död, gick upp för en halvtimma sedan. Vi hörs senare idag! Puss på er!/ Bea



sovdags..

Är helt slut efter en lång helg, så kryper ner i sängen och försöker sova nu.. Imorgon blir det iallafall träning för min del, känner att det behövs!
Gonatt alla fina! / Frida


weekend

Har verkligen haft fullt upp med saker att göra hela helgen, så ber om ursäkt för väldigt dålig uppdatering från min sida!

I fredags blev det bara massa mys med matlagning och film här hemma, och i lördags först "kroppkaksdag" och sedan utgång med tjejerna med massa dans hela natten! Söndagen bestod av återhämtning, en sväng på julskyltningen inne i stan och besök hos farmor och farfar, och min måndag fick erbjuda en spontantripp till Västervik för lite julklappsshopping och annat härligt!

Så måste säga att helgen blivit riktigt lyckad och härlig med massa fina personer! Och eftersom Bea och jag har praovecka ser det ut att bli en hel veckas ledighet för min del så får väl se vad resten av veckan har att erbjuda! (Blev ingen praktikplats för min del så får nog bli något besök på någon högskola under veckan för möjligtvis framtida studier... Vad det blir återstår att se?!)  Puss Frida





Några bilder från helgen.. Från en fikapaus under julskyltningen inne i stan och mat inne på Subway efter några timmars julshoppande i Västervik.


Prao

Denna vecka har jag prao! Jag är på eyyy företag som tillverkar olika slags ställningar m.m, det är min mammas man som är chef över marknad och försäljning. Så jag sitter mest på kontoret, tyckte det va lite intressant faktiskt! Imorgon ska jag följa med till nyköping för att träffa några kunder till företaget. Så måste lägga mig tidigt, vi åker klockan 6(!!!). Nu blir det lite plugg och så. Bilder på mig och mina bröder idag, haha! Ena är hela tandlös!! Puss Bea


Lördag!

Hade världens sämsta dag igår, från att jag vaknade tills att jag somnade! Haha antar att man måste ha det någon gång :) idag jobbade jag till halv tre på Telia och ikväll blir det utgång! Så ska börja fixa mig nu! Är trött men drack massa kaffe på jobbet så hoppas jag håller mig pigg och glad hela kvällen! Puss Bea!



Mysfredag

Håller på att förbereda chokladfonduen nu efter en riktigt god middag. Till det blir det någon film och bara mys, älskar att det är helg! Puss Frida


monopol

Lagat mat och spelat monopol med Philip hela kvällen nu, riktigt mysig kväll! Känns så skönt att inte ha något prov eller något i skolan imorgon och istället bara kunna ta det lugnt!
Nu blir det film och myys. Gonatt alla fina! / Frida




Öppet hus

Idag efter skolan följde jag med min lillebror till hans fritids där de hade öppet hus. Vi spelade spel, fikade och sånt. Jättemysigt var det! Mamma hade bakat lussebullar också så det var första för iår också! Hon hade gjort som vanliga bullar med mandelmassa i och mandelspån på, supergott! Resten av kvällen har bestått av plugg och nu började precis filmen jävulen bär prada så ska kolla på den och sen blir det sängen. Så godnatt på er läsare! :) looove Bea!



Naglack

Brukar aldrig lacka mina naglar, speciellt inte med färg. Det brukar bli någon neutral färg när det väl händer. Men nu blev jag sugen på ett färgstark naglack så köpte detta med färgen denim blue. Sjukt snyggt tycker jag! Puss Bea



skolafikatränapluggzzz

Som Bea skrev tidigare tog vi en riktigt lång och mysig fika inne i stan efter skolan innan vi båda skulle gå och träna. Eftersom jag skippade den "ootroligt goda" fiskburgaren i skolan var jag jättehungrig, så tog en morotskaka, en svamtoast och en latte med smak av After Aight! Mmm vad gott det smakade!

Kändes riktigt bra att träna sen men kommer nog dessvärre ha världens jävla träningsvärk imorgon haha.. Nu har jag pluggar inför fysikprovet imorgon och ska nu bara lägga mig och lata mig i sängen med någon bra film!
Gonatt alla fina. Puss Frida




Gymkläder

För cirka två veckor sedan skickade jag efter lite gymkläder. När man tränar måste kläderna verkligen vara bekväma och ett extra plus om de är snygga också, då blir det roligare att träna! Dessa tights och skor kommer från sportamore.se och det är en sjukt bra sida, de har alltid rabatter på en massa saker! Skorna är easytones som ska ge extra träning till rumpa och lår, ni har säkert hört om dem. Fick dem cirka 500 kronor billigare och jag tycker de är riktigt bekväma! Godnatt på er alla !  Puss Bea!












Fika

Kom hem för ett litet tag sedan från stan. Vi slutade tidigt idag så drog in till stan med Frida och vi satte oss på ett mysigt café för en långfika. Aldrig varit på detta café tidigare men det var så himla mysigt, alla kakor är dessutom hembakade, vilket är ännu bättre. Café orchidéa va det. Jag provade på en dumlepaj med gammaldags vaniljglass till och en morotskaka. Får alltid sån beslutångest så det blir alltid att jag köper för mycket haha, är fortfarande mätt! Till det tog jag en latte med after eight smak.
Drog till gymmet efter och körde ett pass på cirka en timma och sedan solade jag efter det. Resten av kvällen får bestå av plugg! Puss Bea :)













Sova!

Nu blir det sängen och sova! Är jättetrött och får ändå inget gjort då så bättre med en bra sömn haha :) godnatt på er fina människor! Puss Bea


Gymmet

Kom precis hem efter en dag i skolan, provet gick jättebra! Efter gick jag till gymmet, så sjukt skönt efteråt! Köpte med mig clementiner och naturgodis så det blir en kväll i soffan med tv och en bok. Puss Bea


Marabou & plugg

Kom precis hem, så nu sitter jag vid köksbordet med fysikboken framför mig och en chokladkaka som ska få bli kvällens höjdpunkt!... Puss Frida



Jobb!

Sitter på jobbet nu, men det är så himla lugnt nu den sista halvtimmen. Har varit jättemycket hela dagen annars, det är måndagar som är som värst. Men jag tycker om mitt jobb så himla mycket, man träffar så mycket folk, vissa glada andra mindre glada haha. Lunchen bestod av pastaköket, tacosås mmmm bästa! Vissa på jobbet är dåliga på att diska så de har satt upp denna haha! :) Puss Bea



Helgen

Igår blev det som Bea skrev utgång med tjejerna! Sprang runt från ställe till ställe och till slut hamnade vi på La Scala där vi dansade hela kvällen och hade det sjukt kul! Fler spontanutgångar får det bli snart hoppas jag på, älskar att dra ut och dansa!

Min söndag har iallafall mest bestått av att bara ta det lugnt och hade även årets sista simskola idag, så inget mer jobb på söndagar nu framöver på ett tag för min del, känns skönt!
Ledig imorgon också som tur är, härligt!
Puss Frida



Nutella!

Sov hemma hos Maria inatt! Och när vi vaknade sen bestämde vi oss för att göra pannkaksfrukost. För ungefär en månad sen var jag hos Maria och lagade pannkakor och då köpte vi en nutellaburk till pannkakorna för det är så galet gott på pannkakor och hon hade fortfarande kvar nutellan. Men hennes mamma tycker inte om nutella för att det är så onyttigt så hon har satt en bild på en döskalle på burken, så rolig haha!


Har pluggat klart nu så snart blir det det sängen, tänkte dra till gymmet innan jobbet imorgon! Puss Bea


Lördagen

Det blev visst ingen lugn hemmakväll igår, istället drog jag och mina tre tjejer ut och festade! Jag hade så sjukt kul! Dansade med tjejerna till livemusik med sköna låtar och skum som regnade ner på en, träffade nya människor och mådde bara så galet bra!

Idag mår jag lite halvbra men det får man ta! Nu ska jag plugga, har psykologiprov på tisdag. Imorgon är vi också lediga för att vi var i skolan i lördags så då ska jag jobba 10-18 på Telia istället. Skönt att tjäna lite pengar :) Puss Bea



Oooopps!

Haha jag och mobilinlägg går inte hand i hand alltså! Vet inte vad som hände med inlägget nedan men ni fick lite extra bilder i alla fall! Haha puss Bea!


Skön dag

Igår hade jag en jättemysig kväll med mina finaste vänner. Vi tittade på idol och åt massa gott. Världens bästa vänner <3

Idag hade vi skola, det var öppet hus. Visst det är lite jobbigt att ta sig upp på morgonen en lördag för att gå till skolan men det är härligt med allt gott som bjuds på! Det var bland annat kväveglass, rätt häftigt faktiskt, sedan massa godis och kakor mmmmums..


Efteråt drog jag till gymmet för ett snabbt pass med lite kondition och sedan mycket mag och rygg träning. Köpte hem pizza till mig och pappa också så nu är jag sjukt mätt efter allt. Ikväll blir det att hänga med mellis. Ha en bra lördagskväll! Puss Bea



bloggdesigne

Fick i uppdrag att hjälpa min käre vän Rebecka med sin blogg hon ska ha till sitt projektarbete. Så satt i förrgår och pillade och fixade lite med den, blev nöjd med resultatet och det blev även hon som tur är!
Så kika in här för att kolla in Rebeckas blogg Oddnuts.se!

Blev även sugen på att fixa lite med Beas och min blogg så har ändrat lite på designen här med nu som ni ser!
/ Frida


skola en lördag..

Precis hemkommen från öppet hus nu! Så det blev tyvärr ingen sovmorgon idag utan en förmiddag i skolan.. Men det kompenseras som tur är med ledighet på måndag så mer nöjd kan jag inte vara!
Var ändå inte direkt en vanlig dag i skolan, bara två korta lektioner för oss och sen gick vi mest runt och tittade på alla UF-företag som visade vad dem gjorde och åt massa godis dem bjöd på hihi. Så det blev en bra start på dagen iallafall måste jag säga, får se vad kvällen har att erbjuda senare! Puss Frida



Från förra årets öppet hus då vi ställde ut vårt Uf-företag "SkyLights UF" som vi jobbade med förra året.


Fredagsfika!

Fick bli en fika med Lisa efter skolan för att fira att det är fredag! Vi var dock så sötsugna att jag inte ens hann få upp kameran innan tallrikarna var tomma hihi.. Hur min fredagskväll blir återstår att de! Puss Frida


Bio!

Igår blev det bio! Såg twilight breaking dawn! Åååå den var så himla bra, vill inte vänta i över ett år på nästa del.. Många av mina kompisar har läst böckerna redan så frågar dem hela tiden vad som händer sen haha, för jag är lite för lat att läsa själv. Men måste läsa dom någon gång i livet för filmer och böcker går inte att jämföra, böcker är alltid bättre. Jag kom hem med 12 stycken biobiljetter, så jag var på bio 12 gånger igår visst! Nä men jag är en sån som sparar på alla mina biobiljetter, som minne lixxom. Har jättemånga här hemma. Nu ska jag plugga, har prov i biologi imorgon på 70 sidor, bläääh.. Puss Bea



Kvällens underhållning

Mamma lagar kvällens middag, brorsan provlagar lassagne inför sin provmatlagning i hemkunskap och själv sitter jag här i köket med biologiboken framför mig och pluggar inför provet imorgon... Kommer ihåg när vi skulle ha provmatlagning i hemkunskapen för flera år sen nu, jag gjorde något med kyckling iallafall minns jag haha!
Åh vad jag saknar roliga ämnen som hemkunskap!.. Puss Frida


Breaking dawn part 1

Precis hemkommen från bion nu med massa härliga tjejer! Sjukt bra film och vill bara se andra delen nununu! Puss Frida


örhängen från Ur&Penn.

Blev tyvärr inget bloggande igår pga av massa plugg inför ett prov jag hade idag..
Men här är iallafall två av mina inköp från i måndags då jag var i Kalmar. Köpte dessa örhängen på Ur&Penn för endast 50 kr! De har extrapris i hela butiken nu för alla er shoppingsugna, 50 kr/halsband och 25 kr/örhängen! Puss Frida





Kalmar igen!

Slopade skolan idag och drog med Philip till Kalmar igen istället hehe, vi blev sugna på att kolla runt i lite affärer efter julklappar och bara strosa runt lite i staden så vi tog bussen dit. Blev en mysig dag och sitter nu på bussen påväg hem till lilla Fårbo igen! Puss Frida



Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ville bara säga godnatt till er läsare! Har legat och tittat på lite texter och sånt och då hittade jag denna! (humor när man är trött) haha. Puss Bea!



Mycket igång

Har haft andra saker att göra denna vecka, har inte haft sån stor lust att blogga. Jobbade i fredags och lördags på Telia och i fredags var det också Kulturnatten här i staben som frida skrev.

Igår hade vi kalas för min älskade pappa som fyllde 45 år i torsdags så lite släkt var här hemma. I torsdags överraskade jag honom med en prinsesstårta! :)

Nu ska jag sätta igång och plugga, har inlämning på tisdag i psykologi! Puss Bea


Bio

Precis hemkommen från bio i Kalmar faktiskt! Åkte dit med Philip direkt efter simtävlingen som jag hjälpte till och var tränare på idag, Tintin fick de bli hihi. Bra var den faktiskt och mysigt som fan att gå på bio i Kalmar, sjukt mycket skönare stolar än här hemma på saga haha! Puss Frida


kulturnatten

Igår var jag med tjejerna en sväng på kulturnatten. Vi tog en lång mysig fika, kikade runt lite på stan och kollade på es-programmets konsert på forum, riktigt bra var den faktiskt! Efter det drog vi hem till mig med varsitt paket glass och kollade på film innan vi däckade haha.. Hade en riktigt mysig fredag trots kylan, tack för det tjejer!
 Puss Frida



Älskade detta framträdande som jag tyckte var så coolt!


Mystorsdag

Blev en riktigt mysig torsdag måste jag säga!
Efter skolan blev det fika på Coffe House med Erika och sedan efter mycket prat och goofika tog vi bussen hem! Åt lite mat och packade iordning min väska inför morgondagen och tog bilen in till stan igen med min choklad-fondue i högsta hugg hihi.. Så nu har vi gottat i oss massor av det och ska nu fortsätta mysa framför en film! Gonatt alla fina! puss Frida



Jobb

Gick i skolan till ett idag sedan drog jag till jobbet och jobbade tills klockan sex. Så nu är jag hemma och ska käka lite och sen blir det plugg! Tänkte tipsa er om Lady Gagas designade iPhone skal, sjukt läckra och finns att köpa på Telia! De var inte så farligt dyra heller, runt 300 kronor. Puss Bea



brownie

Blev trött på pluggandet så gjorde mig ett litet hemmaspa här hemma nu med en lång varm dusch, choklad-ansiktsmask och en stoor kopp te! Älskar verkligen min stora kopp som jag köpt på Indiska, den räcker läänge hihi. Så nu sitter jag och myser i sängen framför ett avsnitt av Gossip Girl, mmm!
/ Frida



*pluggar*

Denna veckan består tyvärr av massa plugg.. Fysikprov och svenskaföredrag står på schemat, inte alls kul. Detta höstrusk och kylan gör ju inte saken bättre, men men.. Imorgon blir det iallafall en fika med en fin vän efter skolan och sedan en sväng på kulturnatten i helgen med fina vänner! Ser ut att bli ett härligt avslut på veckan iallafall! - NU: plugg...
Puss Frida



Full fart!

Varit dålig på att blogga, jag vet. Hade i alla fall några bra dagar hos syrran vi var ute och åt middag, jag säger bara såhär; äckligaste maten jag ätit, och dyrt var det också! Vi var även i simhallen en sväng och på stan. Igår drog skolan igång igen efter ett skönt höstlov. Jag har varit duktig och kört jobbiga gympass med intervaller igår och idag! Det känns sjukt bra. Imorgon är det fysikprov så nu är det bara till att plugga. Ha en bra kväll! Puss Bea



kobra

Älskar verkligen min "nya" Kobratelefon som jag fick i lördags men som egentligen kommer från 70-talet. Älskar den läckra röda färgen och retrostilen. Nu står den och lyser upp hela min bokhylla, mmm..   /Frida



dress up

Får ursäkta den dåliga uppdateringen i helgen, upptagen hela lördagskvällen och sedan åkte vi till vattenpalatset i Mönsterås igår och badade och hade det allmänt gutt!

Såhär såg jag iallafall ut i lördags kväll, fick bli min nya klänning från H&M och diverse accesoarer till! Puss Frida



this evening is for love

Gör mig iordning för fullt här hemma nu, lockat håret, sminket är på och nu ska bara kläderna på sen är jag klar. Ska strax in till stan för middag och en kväll med den jag älskar mest, firar 6 månader idag!  /Frida




Together forever turned out to goodbye forever





fredag

Det blev en mysig fika med fina Frida på Nilssons med varsin stor kopp varm choklad! Sedan även en sväng på stan i några affärer.
Nu har jag plockat runt på mitt rum och äntligen fått upp alla varor från min stora Ullared-påse haha.. Så snart blir det att beställa pizza och sen får jag se vad jag hittar på här hemma. Vill bara ha lördag nu!   / Frida



mmm frukost..

Precis ätit frukost med brorsan nu, lyxade till det lite extra nu när mamma och pappa dragit till jobbet hehe.. Färska frallor, hemgjord äppelkräm, oboy, äggröra och bacon var en riktigt bra start på dagen måste jag säga! mmm... Nu är jag proppmätt men ska fixa mig och försöka smälta maten för om ett par timmar drar jag mig in till stan för en fika med Frida! Puss Frida





höstmarknad

Har haft en riktigt mysig dag med fina mamma och bror på Astrid Lindgrens Värld. Vi vandrade runt bland allt folk och alla mysiga små stånd och boder med jackan knäppt och vantarna på! Varit riktigt ruggigt och kallt väder hela dagen, men alla små eldar här och där och allt folk gjorde att man höll värmen uppe iallafall! 
Dagens köp fick bli ett par presenter och självklart nygjorda brända mandlar på marknaden!

Nu har vi bara slappat här hemma och ska nog lägga mig och kolla på Gossip Girl nu strax, upp och göra brakfrukost med brorsan imorgon står på schemat!
Puss Frida




lite smått & gott..

av det jag bland annat köpte på Ullared i tisdags. Fick bli ett par tjocka gosiga raggsockor till den kyliga hösten/vintern, ett armband, en riktigt skön sport-bh i rosa och den andra boken i serien om Elsa, Elsas värld, av Sofi Fahrman. Gillar den första boken så slog till på den här också och hoppas den är lika bra som den första! Puss Frida



Nu ska jag sova, blir tidig uppgång imorgon för ska iväg på höstmarknad på Astrid Lindgrens värld med familjen över dagen, mys! Gonatt alla fina!


Filmmys nu!

Blev en fullspäckad dag idag! Vaknade upp efter en tröttsam gårdag, valde tapeter med mamma och lillebrorsan till hans rum, tog en fika, tränade.. Så har nu slängt i mig lite mat och fixat mig lite fort och sitter nu här i bilen och mobilbloggar lite fort, för ska till Erika nu och kolla film och myysa! Massa gott blir det till det också hihi! Ha en bra kväll alla fina! Puss Frida


Syster

Snart hoppar jag på bussen som går till bästa syster! Hoppas ni alla får en bra dag för det ska jag ha med en mysig utemiddag med syster när jag kommer fram! Puss Bea



Ullared - Gekås

Vi håller just nu på för fullt med att packa upp och inspektera alla våra köp och fynd vi gjort i Ullared idag! Är riktigt nöjd med alla mina köp, blev ett par härliga fynd till mig själv och även lite presenter och julklappar till nära & kära! Alltid kul att fynda! Ska visa er lite imorgon av det jag köpt för just nu ska vi fortsätta packa upp oss och sedan slappa resten av kvällen efter en låång dag! Puss Frida



B&J

Är hemma från simhallen nu och vi har hunnit göra en god sallad också! Var även i affären och köpte ben & jerrys som vi ska smaska på ikväll! Det är något speciellt med deras glassar alltså, vet inte vad men det känns som att det är värt varenda krona! Lägger in en gullig bild, och visst är det så det ska vara? :) Puss Bea



Haha!

Sitter här och skrattar åt mig själv! Jag och min syster ska ha världens NYSIGASTE dagar haha, som ni ser på inlägget nedanför. Ibland har man för bråttom helt enkelt och mobilinlägg går ju inte att ändra om. Haha :) PUSS!



Simhall

Har varit ute på en skön promenad med mellis. Snart drar vi in till staden och vidare till simhallen! Är så avundssjuk på frida som är i Ullared nu men jag måste spara lite pengar nu. Imorgon sticker jag iväg till min älskade syster åååh längtar, vi kommer ha världens nysigaste dagar med utemiddagar och sånt! Puss Bea



RSS 2.0